Udhëtime turistike

Linja të rregullta udhëtimi

Udhëtime grupore

Kompani lidere në transportin e udhëtarëve, komoditet dhe rehati.

GRANITI TRANS tash e 23 vite ofron udhëtime me autobus në të gjitha destinacionet e kërkuara nga klientët.

Udhëtimet turistike, udhëtime grupore, linja të rregullta dhe çdo gjë që i nevojitet udhëtarit janë në dispozicionin tonë.

SHËRBIMET TONA

Kompani e parë dhe e vetme në Preshevë në transportin e udhëtarëve.

Kombinimi i komoditetit dhe rehatisë në udhëtimet tona janë mision dhe objektiv i kompanisë sonë.

Udhëtime turistike

Aranzhmane turistike verore dhe dimërore.

Panairet

Pjesëmarrjen në panairet, kongreset, konferencat ndërkombëtare.

Udhëtime grupore

Udhëtime grupore brenda dhe jashtë vendit.

Eskurzione

Ekskurzione brenda dhe jashte vendit.

Linja të rregullta udhëtimi

Preshevë – Gjilan – Prishtinë dhe anasjelltas.

Vizita kulturore

Vizita vendeve kulturore historike.

Storie suksesi

Disa nga pikat kyçe të kompanisë sonë

sqAlbanian