GRANITI TRANS

Historiku i Graniti Trans

Agjencia turistike “GRANITI TRANS” Sh.PK, Norçë-Preshevë merret me organizimin e udhëtimeve turistike në vend dhe jashtë vendit, duke ofruar zgjidhje për të gjitha destinacionet. Ne kemi flotën tonë autobusë të pajisur me komoditet maksimal. Stafi profesional dhe miqësor gjatë gjithë kohës do t’i bëjnë pushimet tuaja edhe më të këndshme. Ne u themeluam në janar 2000 nga Enver Hyseni ku dashuria dhe përkushtimi për turizmin dhe udhëtimet mrenda dhe jashtë ishin një nga motivet e themelimit tonë. Ne përpiqemi të jemi më të mirë në punën tonë ku çdo vit ofrojmë udhëtime në linjat tona të rregullta dhe pushim të paharrueshëm!

Shërbimet:

– Pjesëmarrjen në panairet, kongreset, konferencat ndërkombëtare.
– Aranzhmane turistike verore dhe dimërore.
– Udhetime grupore.
– Ekskurzione brenda dhe jashte vendit.
– Vizita vendeve kulturore historike.
– Ofrojme autobusë, minibusë për shërbime ditore, javore dhe mujore.
– Shërbime tjera sipas kërkesave.

image
AFTESITË TONA

Ekspertizë, disiplinë dhe saktësi.

Kompania jonë shquhet për profesionalizëm, precizitet në kohë dhe punë, çmime konkuruese në treg.

Komoditet

100%

Rehati

95%

Përvoja

100%
sqAlbanian